Gå videre til innhold
CEO i MME, Bernard Loire
CEO i MME, Bernard Loire

Pressemelding -

Nye Mitsubishi Motors Europe*

For å støtte opp rundt fornyede ambisjoner i en av verdens mest krevende bilmarkeder bygger Mitsubishi Motors Corporation (MMC) en full salg- og markedsføringsorganisasjon i Europa. Dette er et tillegg til dagens håndtering av etter-markedet med reservedeler og logistikk.

Mitsubishi Motors Europe (MME) har kontorer på to steder i Nederland;

  • I Amstelveen som er nær Amsterdam, her sitter CEO Bernard Loire med en styrket salg- og markedsavdeling, sammen med lovavdeling og PR
  • I Born, nær Maastricht med 55.000 kvadratmeter hovedlager, samt regnskap, HR og IKT.

Under ledelse av CEO Bernard Loire har man ansatt følgende i ledelsen:

  • Frank Krol, salgsdirektør
  • Alex Thomas, markedsdirektør
  • Ganesh Jawahar, ettermarkedsdirektør

I tillegg er det etablert en egen avdeling for elektrifiserte biler for å forsterke Mitsubishi Motors sin ledende rolle i Europa takket være Outlander PHEV siden 2013. Denne avdelingen skal understøtte fremtidige prosjekter som V2X og et bredere modellprogram bestående av kommende nye elektrifiserte SUVer i løpet av bare noen få år.

Guillaume Cartier, MMCs senior visepresident for globalt salg og markedsføring setter den nye europeiske organisasjonen i en større sammenheng.; “Fra et globalt perspektiv er det europeiske markedet unikt, det er ikke det største markedet, men definitivt et marked som legger føringer på lovverk, kvalitet, teknologi og design.” Han legger til; “Det var derfor åpenbart at vi måtte styrke vår organisasjon i Europa og berede grunnen for nye elektrifiserte bilmodeller. Vi er trygge på at Bernard Loire og den nye organisasjonen vil være forberedt”.

*Russland og Ukraina ekskludert.

Emner


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway