Gå videre til innhold
Mitsubishi Outlander PHEV med 7 års Norgesgaranti

Pressemelding -

Mitsubishi Outlander PHEV med 7 års Norgesgaranti

Fra og med 1. januar 2018 innføres 7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti på den ladbare hybridbilen og salgssuksessen Outlander PHEV. Garantiutvidelsen gjelder kun for biler som selges av en autorisert Mitsubishiforhandler.


Kvalitetsbiler

Etter snart 15.000 solgte Outlander PHEV i Norge i løpet av kun 4 år viser erfaringene at Outlander PHEV er en over gjennomsnittlig driftssikker bil. Mitsubishi har tradisjonelt hatt god kvalitet på sine biler og var først ute med 5 års garanti i Norge. De gode erfaringene hittil med Outlander PHEV gjør at fabrikken nå åpner opp for denne garantiutvidelsen.

Eksklusivt for Norge
7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti gjelder eksklusivt for Norge, og kun for Outlander PHEV importert av den norske importøren. Outlander PHEV som er parallell- eller bruktimportert vil dermed ikke få den merverdien som ligger i 7 års garanti.

«Vi ønsker at det skal være enkelt og trygt for en kunde å velge bil fra en av våre autoriserte forhandlere. 7 års Norgesgaranti gir våre kunder en håndfast merverdi ved kjøp fra oss - og det tror vi vil bli verdsatt» uttaler adm. dir. Rune Gjerstad i MMC Norge AS

Les mer om forskjellen autorisert import og gråimport på: https://www.mitsubishi-motors.no/bruktimport/

Emner

Kategorier


Mitsubishi Motors Co

Mitsubishi har et landsdekkende forhandlernett med 62 salg- og servicebedrifter og 5 serviceverksteder som hver dag står på for skape enda flere fornøyde Mitsubishi bileiere. Selskapet har vært importør av Mitsubishi siden 1975. Kjerneverdiene til Mitsubishi i Norge er kvalitet, value for money, 4WD/fremkommelighet og miljøbevissthet.

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway