Gå videre til innhold
Mitsubishi Motors med verdenspremiere på 2020-modell ASX under kommende Genève Motorshow

Pressemelding -

Mitsubishi Motors med verdenspremiere på 2020-modell ASX under kommende Genève Motorshow

Tokyo, 12. februar, 2019 – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) vil vise 2020 modellår versjonen av den kompakte SUven ASX (RVR eller Outlander Sport i noen markeder) under den 89ende internasjonale bilutstillingen i Genève som avholdes mellom 5. og 17. mars*.

Siden introduksjonen i 2009 er det solgt rundt 1,32 millioner ASX på verdensbasis i over 90 land. De største markedene er Nord-Amerika, Europa, Australia og Kina. ASX er den tredje mest solgte modellen i modellprogrammet til MMC, og den er en av nøkkelmodellene i bilprodusentens globale strategi.

Eksteriøret har fått vesentlige endringer under designfilosofien «robust og intelligent», utarbeidet i overensstemmelse med merkevare-slogan «Drive your Ambition».

* Pressedagene i år er 5. og 6. mars, og publikumsdagene fra 7. til 17. mars.
For mer informasjon: https://www.gims.swiss/

Produktnytt

ASX er en kompakt SUV som trives i byen til hverdags og på langtur. Den er lettkjørt og man har god utsikt over trafikkbildet slik SUVer tilbyr med høyere sitteposisjon. Til det europeiske markedet får bilen ny motorisering med en 2,0 liters MIVEC** 16-ventilers bensinmotor som kan kjøres med en femtrinns manuell girkasse eller med en INVECS-III*** CVT girkasse med 6 trinn. Sistnevnte med Sports Mode girhendler bakpå rattet.

** Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system
*** Intelligent and Innovative Vehicle Electronics Control System

Hovedendringer

  • 1.Større designendringer
  • Designet fremhever Mitsubishis tøffe image, som inviterer sine sjåfører ut på tur.
  • Den nye fronten Mitsubishi implementerer på alle sine modeller kalles «Dynamic Shield» og nå er den også på plass i ASX.
  • Bak benyttes LED kombinasjonslamper. Skliplaten festet under støtfangeren gir bilen et aggressivt utseende.
  • Nye eksteriørfarger. En ny brilliant lakkfarge ved navn Red Diamond, en sporty og energisk Sunshine Orange samt en raffinert Oak Brown vil være tilgjengelig.
  • 2.Forbedret Smartphone-link Display Audio (SDA) system
  • Smartphone-link Display Audio systemet er nå forbedret på flere områder.
  • Størrelsen på displayet økes fra syv til åtte tommer. Videoer lagret på USB minnebrikker kan nå vises på SDA displayet*4.
  • Velutstyrte varianter kan leveres med Tom Tom *5 navigasjonssystem. Tilgang til nåtids trafikkinformasjon gis via internett via en smarttelefon.
  • Tilgjengelig senere blir en applikasjon som henter data fra blant annet speedometeret og kilometertelle. Appen gir informasjon om gjenværende mengde drivstoff og du kan be den navigere deg til nærmeste bensinstasjon, samt gi opplysninger om vedlikehold og serviceinspeksjon.

*4 Kun når bilen ikke kjører
*5 Et nederlandsk firma som produserer kartverk og navigasjonsprodukter

MMC har satt opp en egen presseside som vil være tilgjengelig under bilutstillingen:

https://www.mitsubishi-motors.com/en/innovation/motorshow(2019/gms2019/

Emner


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Relatert innhold

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway