Gå videre til innhold
Mitsubishi Eclipse Cross kåret til Årets Crossover i Tyskland av magasinet OFF ROAD

Pressemelding -

Mitsubishi Eclipse Cross kåret til Årets Crossover i Tyskland av magasinet OFF ROAD

For snart et år siden introduserte Mitsubishi Motors Corporation (MMC) Eclipse Cross som et helt nytt tilskudd i segmentet blant de mer coupé lignende SUVene på markedet.

Modellen med det mer dynamiske tilsnittet blant SUVer gikk ikke glipp av MMCs ekspertise og erfaring med firehjulsdrift, den er nemlig utstyrt med det avanserte Super-All Wheel Control (S-AWC) 4WD systemet dyrket frem og inspirert av ikonet Lancer Evolution.

Med et salg på 24.854 Eclipse Cross i Europa (MMC34 område) i løpet av de 10 første månedene av 2018 har ikke dette gått upåaktet hen hos 4WD ekspertisen. Tysklands OFF ROAD magasin har nylig kåret Eclipse Cross til nr. 1 i kategorien «Crossover».

Utvelgelsen var det leserne av det kjente tyske 4WD-spesialiserte magasinet som stod for, blant mer enn 170 modeller fordelt på 13 ulike kategorier.

Enda en anerkjennelse av Mitsubishi som kompetent 4WD leverandør ble også utdelt av leserne. Den ladbare genistreken Outlander PHEV ble kåret til nr. 1 i kategorien «alternative drivlinjer».

Related links

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Relatert innhold

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway