Gå videre til innhold
Nye Mitsubishi Eclipse Cross kåret til Årets Bil i Japan

Pressemelding -

Nye Mitsubishi Eclipse Cross kåret til Årets Bil i Japan

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kunngjør at den nye Mitsubishi Eclipse Cross i dag er kåret til Årets Bil i Japan 2019.

Det er "Automotive Researchers’ & Journalists’ Conference of Japan (RJC)” som leder kåringen, og Eclipse Cross vant prisen etter avstemmingen i finalerunden før i dag.

RJC begrunnet valget med følgende kommentar: - Ikke bare er Eclipse Cross en stilig miks av en tøff coupé og en SUV, den har også kvaliteter til å takle røft underlag med balansert dynamikk takket være Mitsubishi sitt unike Super All-Wheel Control (S-AWC) system for firehjulsdrift. Den har gode farts- og kjøreegenskaper takket være en kombinasjon av en nyutviklet 1,5 liters direkteinnsprøytet turboladet bensinmotor og 8 trinns trinnløst automatgir (CVT) som også kan gires manuelt.

Det er første gang en modell fra Mitsubishi Motors er kåret til Årets Bil i Japan siden Mitsubishi i, i 2007.

Mitsubishi Motors gleder seg over å ha tatt førsteplassen i Årets Bil kåringen med Eclipse Cross og uttaler: -Vi forplikter oss til å sette kundene først og det gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi; Å skape et levende samfunn ved å realisere potensialet for mobilitet.

Bakgrunn for Årets Bil 2019 kåringen
Dette var den 28. kåringen av Årets Bil i Japan. Det er utvalgt nye biler lansert mellom 1. november 2017 og 31. oktober 2018 som har vært med i kåringen. Til finalerunden står det til slutt igjen 6 modeller den 1. november, med endelig avstemming i dag, 13. november. 

Related links

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Relatert innhold

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway