Gå videre til innhold
 På bare 4 år er det solgt 100.000 Mitsubishi Outlander PHEV i Europa

Pressemelding -

På bare 4 år er det solgt 100.000 Mitsubishi Outlander PHEV i Europa

Norge er nr. 3 akkumulert i Europa med 13.429 enheter til sammen. Outlander PHEV er Norges mest populære ladbare hybrid for andre året på rad (2016 og 2017, med henholdsvis 5.136 og 4.067 nybilregistreringer).

MITSUBISHI Outlander PHEV i Europa

-Topp 10 land, akkumulerte registreringer (okt. 2013 til des. 2017):

«Det er hyggelig at vår bestselger Mitsubishi Outlander PHEV har fått et meget godt fotfeste i Norge. Den er Norges mest solgte ladbare hybrid for 4. året på rad. Tilbakemeldingene fra våre kunder forteller oss at de aller fleste er godt fornøyd med sin Outlander PHEV. De kjører med lavt forbruk og får dermed lave driftskostnader. I tillegg så er det slik at S-AWC og meget god fremkommelighet passer perfekt med manges bruksmønster», sier Rune Gjerstad adm. dir. hos importøren MMC Norge AS. «Disse faktorene, samt god plass innvendig er grunner til at Outlander PHEV er så populær i Norge.»

Emner


Mitsubishi Motors Co

Mitsubishi har et landsdekkende forhandlernett med 62 salg- og servicebedrifter og 5 serviceverksteder som hver dag står på for skape enda flere fornøyde Mitsubishi bileiere. Selskapet har vært importør av Mitsubishi siden 1975. Kjerneverdiene til Mitsubishi i Norge er kvalitet, value for money, 4WD/fremkommelighet og miljøbevissthet.

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway