Gå videre til innhold
Mitsubishi L200
Mitsubishi L200

Pressemelding -

Mitsubishi L200 – Årets Pick-up 2016 i Storbritannia

Bilbladet Auto Express, Storbritannias mest populære ukemagasin* har kåret Mitsubishi L200 til «Pick-Up of the Year 2016» for andre året på rad.

Auto Express sin sjefsredaktør Steve Fowler forklarer: «Som ventet er L200 en typisk robust pick-up, men dens overlegne raffinement gjør at den markerer seg blant konkurrentene, det gjør den mer personbil-lignende å kjøre. Med all den nyttelast du trenger og anstendige ytelser, summerer alt seg til en uslåelig pakke.»


Salgsøkning etter nylansering
I Europa har salget av L200 økt 27%, fra 9.667 enheter januar – juni i 2015, til 12.235 enheter for samme periode i år. I Norge er økningen på 65%.

«Mitsubishi L200 har allerede fått en meget god mottakelse i Norge, og det er hyggelig å se at den også gjør suksess i andre land i Europa», sier Adm. Dir. Rune Gjerstad hos Mitsubishi i Norge.

*Magasinet Auto Express har et ukentlig opplag på 45.150 og en nettside som tiltrekker seg 4 millioner brukere hver måned.

Emner

Kategorier


Mitsubishi Motors Co

Mitsubishi har et landsdekkende forhandlernett med 62 salg- og servicebedrifter og 5 serviceverksteder som hver dag står på for skape enda flere fornøyde Mitsubishi bileiere. Selskapet har vært importør av Mitsubishi siden 1975. Kjerneverdiene til Mitsubishi i Norge er kvalitet, value for money, 4WD/fremkommelighet og miljøbevissthet.

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway