Gå videre til innhold
MITSUBISHI XPANDER
MITSUBISHI XPANDER

Pressemelding -

EKSPANDERER I ASIA MED XPANDER

Mitsubishi utvider i sørøst-Asia. Mitsubishi Xpander er en mellomstor flerbruksbil (MPV) med høy bakkeklaring. Den produseres i Bekasi, Indonesia, ved en helt ny bilfabrikk med produksjon i utgangspunktet for hjemmemarkedet. Total årlig produksjonskapasitet er 160.000 enheter og man nærmer seg nå det maksimale. Allerede fra juni i år er planen å produsere 10.000 biler i måneden da det nylig er åpnet for to skift. Nå er Mitsubishi Xpander klar for eksport til Filipinene først, så følger Thailand, Vietnam og andre markeder. 30.000 Xpander ventes eksportert i løpet av det første året og potensialet videre virker betydelig.

Siden introduksjonen i august 2017 har Mitsubishi Xpander blitt godt mottatt. Xpander er kåret til «Årets Bil» av det ledende mediet «Otomotif» i hjemlandet. Forhandlerne har mottatt 66.000 bestillinger fra til nå. I mars i år ble Xpander mestselgende bilmodell.

Emner


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilgenre, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Dypt forankret i Mitsubishi Motors DNA appellerer vår merkevarestrategi til bilkjøpere som er villige til å utfordre eksisterende sannheter og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors den nye merkevarestrategien i 2017. Gjennom slagordet “Drive your Ambition”– en kombinasjon av personlig drive og fremoverlent holdning, uttrykkes en refleksjon over den konstante dialogen mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende og autentiske nye biler til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway