Gå videre til innhold
Mitsubishi Triton rallybil
Mitsubishi Triton rallybil

Pressemelding -

Team Mitsubishi Ralliart skal konkurrere i Asia Cross Country Rally - Mitsubishi Motors gir teknisk støtte

Tokyo, 18. mars 2022

Mitsubishi Motors Corporation (heretter Mitsubishi Motors) kunngjorde i dag at Team Mitsubishi Ralliart støttet av Mitsubishi Motors vil konkurrere i Asia Cross Country Rally (AXCR) 2022, planlagt avholdt fra 6. til 12. august, med Mitsubishi Motors' globale strategisk modell, Triton* 1-tonns pickup. Team Mitsubishi Ralliart er et privat lag eid av TANT SPORTS i Thailand og utnevner Hiroshi Masuoka – en to ganger Dakar Rally-mester i 2002 og 2003 – som lagdirektør.

*Selges som L200 blant annet i Norge.

                            


AXCR er et rallyarrangement sertifisert av Federation Internationale de l'Automobile (FIA). Konkurransen foregår hovedsakelig i Thailand, og arrangeres i det varme og fuktige klimaet som er unikt for Sørøst-Asia og på utfordrende off-road baner i fjell og jungel. Mitsubishi Motors vil samle erfaringene gjennom denne rallykonkurransen og benytte informasjonen til å finpusse ytterligere og videreutvikle bilens styrker, inkludert karosseri- og chassisstivhet, kontrollerbarhet samt offroad-ytelse.

"I mange år konkurrerte Mitsubishi Motors i World Rally Championship og Dakar Rally, og vant mesterskap i begge og forbedret kjøreytelsen til Mitsubishi-biler til glede for kundene under alle vær- og veiforhold," sa Hiroshi Masuoka, teamdirektør for Team Mitsubishi Ralliart. "Mitsubishi Motors deltakelse i AXCR i form av teknisk støtte vil styrke produktets unikhet, spesielt for ASEAN-strategiske modeller inkludert 1 tonns pickup og SUV-er. Team Mitsubishi Ralliart vil gjøre forberedelser for å møte forventningene til våre tilhengere, så følg med.»

Mitsubishi Motors gjenopplivet Ralliart-merkevaren sin i november 2021 og startet salg av spesialutgaver i Thailand og tilbehørsdeler i Japan. Ved å delta i motorsportaktiviteter gjennom teknisk støtte for Team Mitsubishi Ralliart, vil Mitsubishi Motors vise frem sin ingeniørkunst og kjøregleden Mitsubishi gir.

Se video om Team Mitsubishi Ralliarts deltakelse i AXCR

Emner


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway