Gå videre til innhold
Nye Mitsubishi L200 X Edition i salg nå

Pressemelding -

Nye Mitsubishi L200 X Edition i salg nå

L200 X Edition er en spesialutstyrt utgave av L200 som er skreddersydd for norske kjøpere. Bilene blir bygget om ved ankomst til Norge, og selges derfor ingen andre steder i verden.



X Edition er bygget på det høyeste utstyrsnivået, Instyle+, og komplementert med en skreddersydd og komplett pakke med ekstrautstyr som gjør dette til en unik modell. Utstyrspakken er basert på erfaring rundt norske kunders preferanser og inneholder:

  • 265/65 R 18 Cooper AT3 knastedekk
  • MAK Safari Matt ET38 18" lettmetallfelger
  • Antec frontbøyle 70 mm med lyktefeste
  • Lazer Triple-R 1250 LED bar ekstralys (12.300 lumen og lysstråle på 1035 meter)
  • Panserbeskytter
  • Vindavvisere
  • Tilhengerfeste 13 pin
  • Baklukedemper
  • Vortec plansprøytet bedliner
  • Vortec stigtrinnlokk
  • Omfattende foliering av alle sølv/forkrommede detaljer utvendig 
  • X Edition dekaler

Også den forrige utgaven av L200 ble solgt som X Edition. Utstyrspakken falt da tydelig i smak hos norske pickup-kunder, og vi tror at også nye L200 X Edition vil ha en positiv effekt på salget.


Når produktsjef Vegard Werner hos importøren blir spurt om hva som er unikt med bilen så er han klar; - Etter å ha studert konkurrentene, så har nye Mitsubishi L200 utstyr som skiller den fra andre. Skinntrukket ratt med varme, kan både høyde- og lengdejusteres. Kjører du med topp på planet så er 360 kameramonitor både betryggende og nyttig. På den ser du rundt bilen ovenfra i fugleperspektiv. Kjører du for eksempel over en bratt bakketopp vil du ikke se veien  foran bilen på grunn av panseret. I Mitsubishi L200 kan du aktivere frontkamera som da viser eventuelle hindringer i veien rett fremfor bilen. Av sikkerhetsutstyr kan jeg nevne blindsonevarsler, frontkollisjonsvarsler med bremseassistanse og varsling om kryssende trafikk bak og til sidene. Knekollisjonspute for fører i tillegg de de seks «vanlige» kollisjonsputene er jo også verdt å nevne i denne sammenheng. Den har i tillegg kraftige Bi-LED kjøre-/ hovedlys. Nye L200 er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto som gjør at du har oppdaterte kartverk med deg fra egen smarttelefon. Drivverket med åpen og låsbar senterdifferensial, samt låsbar bakre differensial sikrer optimal fremkommelighet også under svært krevende forhold. Alt dette er standardutstyr på den mest solgte varianten Instyle+ og dermed også i L200 X Edition.​


Utstyret på X Edition består blant annet av frontbøyle med LED bar ekstralys, knastedekk, plansprøyter bedliner, tilhengerfeste m.m.


Spesialutstyret som utgjør X Edition har en verdi på kr 100.000, -.

Kunden betaler kun halv pris for utstyret og kan gjøre en hyggelig handel ved å velge en X Edition.


Mitsubishi X Edition er tilgjengelig for bestilling hos forhandler nå.

Veiledende utsalgspris 445.200, - ekskl. mva levert Drammen.


Om nye Mitsubishi L200

Nye L200 ble lansert høsten 2019. Det helt nye designet, mengden med utstyr og personbilteknologi gjør det tydelig at fabrikken investerer betydelig i bilmodellen som er solgt i over 4,7 millioner eksemplarer globalt siden salgsstart for 4o år siden.​


Related links

Emner


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway