Gå videre til innhold
NYE ECLIPSE CROSS PHEV TILDELES GOOD DESIGN AWARD 2020

Pressemelding -

NYE ECLIPSE CROSS PHEV TILDELES GOOD DESIGN AWARD 2020

Første generasjons Eclipse Cross ble ved lanseringen i 2017 introdusert som en sporty cupé SUV med distinkt design, japansk kvalitet, overlegen 4WD-fremkommelighet og innovative funksjoner, bygget for å treffe nye kundegrupper for Mitsubishi Motors.

Tre år og 250.000 solgte biler senere plukker nye Eclipse Cross PHEV opp stafettpinnen og treffer igjen nye kunder, både med oppdatert design og en ladbar hybrid drivlinje som ivaretar kundenes økte preferanser for ladbarhet. 



Det er denne sunne kombinasjonen av stil, teknologi og samfunnsansvar som den prestisjetunge Good Design Award - organisert av Japan Institute of Design Promotion - har anerkjent blant deres utmerkelser i 2020.

“Den nye Eclipse Cross er strømlinjeformet og sofistikert. Samtidig beholder bilen sportsligheten og individualiteten til den forrige Eclipse Cross. Bilen er designet og videreutviklet for å gi flere kunder en forbedret kjøreopplevelse. Kjøregleden ivaretas blant annet ved et imponerende og sømløst PHEV drivverk som bidrar til god drivstoffeffektivitet” heter det i sammendraget fra arrangørene.


Good Design Award er Japans eneste omfattende designevaluering og anbefalingskampanje, og ble etablert i 1957.

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Relatert innhold

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway