Gå videre til innhold
NY EUROPEISK KAMPANJE FOR MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV

Pressemelding -

NY EUROPEISK KAMPANJE FOR MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV

Amstelveen, 20. april 2022

Etter å ha vunnet en pitch holdt av Mitsubishi Motors Europe (MME) mot slutten av 2021, utviklet XXS Amsterdam kampanjen basert på konseptet «I Love to Cross Worlds» for Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.


Briefen representerte et skifte bort fra tradisjonell produktdrevet kommunikasjon mot kundesentrisitet, med tydelig fokus på motivasjonene, holdningene og livsstilen til målgruppen. Utfordringen var derfor å matche følelsene og verdiene til målgruppene med merkevarens og samtidig understreke hvordan Eclipse Cross PHEV kan muliggjøre og forbedre disse kundenes hverdag.

Alex Thomas, Marketing Director, MME, forklarte: «For Eclipse Cross PHEV-kampanjen hadde vi som mål å få til en trinnvis endring i måten vi kommuniserer Mitsubishi Motors-merket og produktene våre i Europa på. Målet var å utvikle en kampanje med stor gjennomslagskraft, rettet mot verdier i stedet for demografi, samtidig som vi forblir tro mot egne merkevareverdier og DNA. XXS forsto tydelig at når vi sa at vi ville gjøre noe helt annet, mente vi det.»

Sanne Tolsma, Managing Director, XXS Amsterdam: «I Mitsubishi Motors oppdaget vi et virkelig unikt merke med en eventyrlyst – veldig forskjellig fra de vanlige bilmerkene. Derfor, som svar på oppdraget, måtte vi bringe frem Mitsubishi-merkets DNA og dets japanske røtter på en måte som var virkningsfull og appellerte til eventyrlystne kundegrupper. Vi så umiddelbart muligheter til å understreke det unike DNAet til Mitsubishi Motors på en like unik og innovativ måte.»

Anime møter det virkelige liv i en særegen kampanje
XXS har utviklet en særegen kreativ kampanje for Eclipse Cross PHEV som bryter med kategorinormene. Kampanjen er basert på tilsynelatende kontraster og motsetninger i både Mitsubishi Motors-merket og Eclipse Cross PHEV, og forbinder disse med lignende kontraster i personlighetene og egenskapene til visse kundegrupper. Tenk på bilens karakter, kombinert med sikkerhet og sofistikerthet. De slitesterke elektriske motorene, uten å gå på akkord med kraft og moderne design, til daglig bruk.

Det som virkelig skiller kampanjen er den visuelle stilen. Også her kommer to verdener sammen på en unik måte. Vi kombinerer den typiske japanske mangastilen med de menneskelige og emosjonelle aspektene ved virkelighetsfilm. Slik flyter den særegne japanske arven til Mitsubishi Motors og kjøreopplevelsen til Eclipse Cross PHEV naturlig sammen.

Kampanjen «I Love to Cross Worlds» består blant annet av TV-reklamer, nettvideoer, bannere med mer, og vil gå live denne våren i enkelte land i Europa.

Se video her

Credits:
Oppdragsgiver: Mitsubishi Motors Europe
Konsept og kreasjon: XXS Amsterdam
Produksjon: This is US.
Animasjon: Dead Pixel Animation
Musikk og lyddesign: Sound Circus

Emner


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway