Gå videre til innhold
Mitsubishi Outlander PHEV. Fem år på rad foran – og fortsatt først

Pressemelding -

Mitsubishi Outlander PHEV. Fem år på rad foran – og fortsatt først

Mitsubishi Motors sin ladbare hybridmodell Outlander PHEV (Plug-in hybrid Electric Vehicle) startet sin globale karriere i Nederland den 21. oktober 2013.


En helt unik bil

Ett år etter verdenspremieren i 2012 under Paris Motor Show, utforsket Mitsubishi ukjent terreng med denne bilen, den første SUV 4WD med to elektriske motorer basert på en helelektrisk plattform.

På den tiden var ladbare hybridbilkonkurrenter nærmest ikke-eksisterende og elektriske biler mest egnet til bykjøring, og ikke i stand til å tilby 800+ km rekkevidde uten «rekkeviddeangst» som en fullastet familiebil som Outlander PHEV kunne. 


Fortsatt unik

Fem år etter er pioneren markedsleder blant ladbare hybridbiler i Europa, uansett segment, merke eller karosseritype med 115.448 salg totalt (til september 30. 2018). Og fortsatt selger den svært godt, selv i bilproduserende land som Tyskland og Sverige.


Spiller fortsatt solo

Fem år etter, med lanseringen av den mer sofistikerte og avanserte 2019-modellen spiller Outlander PHEV fortsatt solo og mer nå under den strengere målemetoden for utslipp og drivstofforbruk; WLTP. Med et CO2-utslipp på lave 46 g/km ligger Outlander PHEV godt an til å beholde sin posisjon som markedsleder i Europa.

I Norge er Outlander PHEV den mest solgte ladbare hybridbilen i 2014, 2015, 2016, 2017 og hittil i 2018. Over 13.500 nye Outlander PHEV er totalt registrert så langt.

Related links

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway