Gå videre til innhold
Mitsubishi Motors med nytt konsept til Genève

Pressemelding -

Mitsubishi Motors med nytt konsept til Genève

Tokyo, 29. januar, 2019 – Mitsubishi Motors vil vise en helt ny konseptbil under årets bilutstilling i Genève. Mer SUV, mer elbil, mer teknologi og mer personlighet.

Oppkalt etter en vakker fjellandsby i Sveits med sportslig historie debuterer MITSUBISHI ENGELBERG TOURER i Genève den 5 mars.

Følg oss fremover for å få vite mer.

Offisielle pressedager

Pressedagene er i år 5. og 6. mars, og publikumsdagene fra 7. til 17. mars.

For mer informasjon: https://www.gims.swiss/

MMC har satt opp en egen presseside som vil være tilgjengelig under bilutstillingen:

https://www.mitsubishi-motors.com/en/innovation/motorshow/2019/gms2019/

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Relatert innhold

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway