Gå videre til innhold
Mitsubishi Motors i Tyskland - Mitsubishi med størst vekst i oktober (+63,3%)

Pressemelding -

Mitsubishi Motors i Tyskland - Mitsubishi med størst vekst i oktober (+63,3%)

Bare en måned etter at Mitsubishi Motors i Tyskland (MMDA) ble kåret til “Årets bilmerke” av det tyske designrådet, har MMDA fortsatt å markere seg. Nå for det rekordhøye salgsresultatet i oktober.

Mens totalmarkedet i Tyskland, Europas største bilmarked gikk tilbake 7,4% i oktober, ble Mitsubishi Motors bilmerket som økte mest, og det med hele 63,3%. Her er bilmerkene med størst vekst sammenlignet med oktober i fjor:

Kolja Rebstock, administrerende direktør i MMDA uttaler; “Veksten i oktober på 63,3% ble et fantastisk resultat for vårt merke og veksten skyldes innsatsen lagt ned av mine kollegaer hos MMDA, hos våre forhandlere og understøttet av Mitsubishi Motors fra sentralt hold."

Bernard Loire, president og CEO i Mitsubishi Motors Europe legger til: “Dette resultatet viser at våre produkter møter kundenes forventninger i et av de mest konkurranseutsatte markeder som finnes. Med spennende nye modeller, som nye Outlander PHEV (19MY) og andre som snart vil følge på, er jeg trygg på at vi vil fortsette vår suksessfulle reise i Tyskland og resten av Europa."

Tilsammen i de 34 land i Europa hvor Mitsubishi Motors er representert ble det i oktober 2018 registrert 15.418 enheter* og det er en oppgang på 35%. Topp 5 markeder ble Tyskland, Storbritannia, Spania, Italia og Israel.

*Data fra Mitsubishi Motors Europe (ekskludert Russland og Ukraina, og inkludert Mitsubishi L200 pickup.)

Related links

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway