Gå videre til innhold
Mitsubishi Motors i Spania med EcoLab prosjekt – Kunnskapsløft for bærekraftig mobilitet

Pressemelding -

Mitsubishi Motors i Spania med EcoLab prosjekt – Kunnskapsløft for bærekraftig mobilitet

«Bærekraftig mobilitet» er blitt et moteord som fortsatt er en gåte for mange.

Om konseptet i seg selv, dets regulatoriske og fiskale aspekter, normer og standarder det relaterer seg til og så videre, til trafikale restriksjoner, lademuligheter eller forskjellene innen elektrifiserte tilgjengelige løsninger, alt har behov for avklaring. Spesielt i en tid hvor eletro-mobilitet gradvis blir mer vanlig, som for eksempel Mitsubishi Motors egen ladbare hybrid Outlander PHEV. Det er nettopp grunnen til Mitsubishi Motors Spanias nye EcoLab prosjekt, nylig annonsert i Madrid.

Prosjektet er en rullende karavane som besøker 15 ulike byer rundt om i Spania mellom oktober 2018 og februar 2019. EcoLab tilbyr presentasjoner og arbeidsseminar til publikum interessert i praktisk og nyttig informasjon, som for eksempel drivstoffeffektiv kjørestil, energimerking, trafikale restriksjoner og andre emner innen frakt, utslipp, osv.

Jorge Belzunce (Adm. dir. Mitsubishi Motors Spania) sier i en kommentar: - … med EcoLab, ønsker Mitsubishi Motors å oppsøke og bistå publikumet som føler behov for å få klarhet i mengden av informasjon som ofte er motstridende, om fremtidens mobilitet og alternativer som eksisterer i dag. Vi ønsker å dele vår visjon og bidra til å løse tvil.
Til slutt skal EcoLab også støtte opp rundt ideen om at bærekraftig mobilitet gjør økonomiske og sosiale fremskritt synonymt med å beskytte miljøet.

Related links

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway