Gå videre til innhold
MITSUBISHI MOTORS FORNYER SITT ENGASJEMENT I EUROPA MED LANSERING AV FLAGGSKIPET NYE OUTLANDER PHEV I 2024

Pressemelding -

MITSUBISHI MOTORS FORNYER SITT ENGASJEMENT I EUROPA MED LANSERING AV FLAGGSKIPET NYE OUTLANDER PHEV I 2024

  • Mitsubishi Motors utvider modellutvalget ytterligere for å dekke kjernesegmenter med elektrifiserte modeller i det europeiske markedet.
  • Flaggskipet Outlander PHEV skal utvikles for Europa og lanseres i det europeiske D-SUV-segmentet i 2024.
  • Basert på andre generasjon av Mitsubishi Motors' avanserte EV-baserte Plug-in Hybrid-system med Mitsubishis velprøvde og anerkjente S-AWC 4WD.

Amstelveen, 10. mars 2023 - Mitsubishi Motors Europe fortsetter å utvide modellutvalget i det europeiske markedet og bygger videre på den pågående introduksjonen av nye generasjon ASX og kommende helt nye COLT som skal lanseres høsten 2023, ved å bringe Mitsubishi Motors flaggskip Outlander PHEV til Europa i 2024.

Den prisbelønte nye Outlander PHEV, som skal utvikles for Europa, bekrefter Mitsubishi Motors satsning i det europeiske markedet ved å ytterligere utvide sin tilstedeværelse i kjernesegmenter med elektrifiserte modeller.

"Lanseringen av Outlander PHEV bekrefter Mitsubishi Motors' forpliktelse til det europeiske markedet, i tillegg til å representere et stort nytt skritt i produktplanen vår, som bringer oss tilbake til det europeiske kjernesegmentet for D-SUV", sier Frank Krol, President & CEO for Mitsubishi Motors Europe, "De tre forrige generasjonene av Outlander-modellen solgte over en halv million enheter i Europa siden lanseringen i 2003. Flaggskipet nye Outlander vil være 4. generasjon, og med sin prisvinnende design og teknologi vil den ta merkevaren til et nytt nivå i Europa"

Mitsubishi Outlander PHEV bygger på grunnlaget fra den banebrytende første generasjons plug-in hybrid SUV som har solgt 200 000 enheter i Europa siden lanseringen i 2013. Den nye generasjonen familie-SUV har allerede mottatt mer enn 20 utmerkelser* for sitt design og teknologi de siste to årene.

Den nye Mitsubishi Outlander PHEVs eksteriør uttrykker Mitsubishi Motors’ designspråk, med Sculpted Solidity på siden, velkjente Dynamic Shield i fronten og det unike Hexaguard Horizon-designet bak som sammen uttrykker trygghet, sikkerhet og styrke.

Interiørdesignet kombinerer et høyt nivå av kvalitet, funksjonalitet og japansk håndverk for en premium følelse.

Nye Outlander PHEV vil være en europeisk tilpasning av andre generasjon av Mitsubishi Motors avanserte EV-baserte Plug-in Hybrid-system med anerkjente Super-All Wheel Control 4WD nedarvet fra Mitsubishis rallyengasjement. Mitsubishi Motors velprøvde, førstegenerasjons PHEV-teknologi har blitt godt mottatt av kunder i Europa – med den forrige Outlander PHEV, og deretter med Eclipse Cross PHEV i 2021.

Nye Mitsubishi Outlander PHEV vil inkludere det nyeste av førerassistanse- og infotainmentteknologi som gir et høyt nivå av sikkerhet, komfort og bekvemmelighet.

Nye Outlander PHEV lanseres i Europa i 2024.


* Mer enn 20 utmerkelser gitt til Outlander og Outlander PHEV tilsammen for teknologi og design



Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway