Gå videre til innhold
Mitsubishi Eclipse Cross med full score i JNCAP kollisjonstest

Pressemelding -

Mitsubishi Eclipse Cross med full score i JNCAP kollisjonstest

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kunngjør at crossover SUVen Eclipse Cross har fått maksimal score med 5 stjerner i JNCAP*1 kollisjonstesten og en ASV++*2 score for aktive sikkerhet. Resultatene viser at Eclipse Cross har høye nivåer av kollisjonsbeskyttelse og sikkerhetsteknologi innebygget.

Eclipse Cross benytter Mitsubishi sitt RISE*3 sikkerhetskarosseri som er satt opp til å absorbere kollisjonskreftene for å beskytte fører og passasjerer maksimalt hvis nødvendig. Passive sikkerhetssystemer er for eksempel 7 SRS kollisjonsputer som inkluderer kne-kollisjonspute for fører.

Det er lagt særlig vekt på beskyttelse av fotgjengere ved energiabsorbsjon i fronten samt panser og i motorrom. I tillegg er Eclipse Cross utstyrt FCM, Forward Collision Mitigation system, et frontkollisjonsvarsel system, som i tillegg til å oppdage og lese bilers hastighet foran seg under kjøring og om nødvendig automatisk bremse for å hindre ulykker, også kan oppdage fotgjengere.

I tillegg til 5 stjerner i JNCAP, har Eclipse Cross også scoret 5 stjerner i Euro NCAP, og fått høy score i Australias og New Zealands ANCAP og ASEAN regionens ASEANS NCAP og Latin Amerikas Latin NCAP.

*1 Japan New Car Assessment Program; under kontroll av innensriks-, infrastruktur- og transport- og turist departementene, samt det nasjonale byrået for bilsikkerhet og trafikkskadde (NASVA).

*2 Advanced Safety Vehicle (som definert at de ovennevnte instanser)

*3 Reinforced Impact Safety Evolution body.

Related links

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway