Gå videre til innhold
Mitsubishi ASX - folkefavoritten får automatgir

Pressemelding -

Mitsubishi ASX - folkefavoritten får automatgir

Mitsubishi ASX ble introdusert i 2010 og den ble raskt populær. Allerede året etter introduksjonen ble ASX Norges mest solgte bil med 4WD. På bare 3 år er det solgt over 8.300 ASX i Norge, alle med manuelt gir. Mange kunder har etterspurt automatgir i ASX, og dette introduseres i løpet november 2013. I modellene med automatgir kommer også en helt ny motor i ASX, en kraftpakke av en dieselmotor på 2,2 liter og 150 hk/ 360 Nm.


Mitsubishi bruker den nye 2,2 liters dieselmotoren fra Outlander i ASX med automatgir. Det er en 6-trinns automatgirkasse hvor man også har mulighet til å gire sekvensielt med hendler i magnesium bakpå rattet.

ASX fikk fornyet front og ny utforming på støtfangere foran og bak for bare ett år siden. Samtidig med «ansiktsløftingen» kom også forbedringer som blant annet helt nytt komfortabelt og effektivt multi-link bakhjulsoppheng, DAB+ radio (Digital Audio Broadcast) og fornyet interiør.

Prisene på ASX med automatgir og 4WD er:

4WD 2.2-150 DI-D Invite Aut. ....344.900,-
4WD 2.2-150 DI-D Intense Aut. ...354.900,-
4WD 2.2-150 DI-D Instyle+ Aut. ..379.900,-

Bilene ankommer Norge ca. november 2013.

(Veiledende pris levert Drammen Bilhavn. Frakt til forhandler og leveringsomkostninger tilkommer. Prisene inkluderer understellsbehandling.)


Emner

Kategorier

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway