Gå videre til innhold
Globale utmerkelser og prestasjoner for Outlander PHEV

Pressemelding -

Globale utmerkelser og prestasjoner for Outlander PHEV

Mens Eclipse Cross har sanket flere priser og oppmerksomhet i løpet av de siste ukene, har den større ladbare hybriden Outlander PHEV fortsatt å fylle pokalskapet. Tysklands OFF ROAD lesere kåret nylig Outlander PHEV til nr. 1 i kategorien for alternativ drivlinjer.

801,1 km økonomikjøring i Sveits – 0,547 l/mil 

Litt lenger sør har den tidligere flykapteinen for Swiss Air, Felix Egolf, kjørt 801,1 km på full bensintank (45 liter) og full batteripakke. Reiseruten bestod absolutt ikke av flatt terreng, men et nokså krevende et som man kan anta når vi først befinner oss i Sveits. Kjøreturen gikk fra Rothenburg (i Lusern Kanton) til Samnaun og via Salzburg i Østerrike og gjennom i alt 6.000 høydemeter. Forbruket ble målt til 0,547 l/mil og 1,21 kWh per 100 km. 60% av langturen ble kjørt elektrisk fra fremdriftsbatteriet.

Ikke akkurat den daglige bilturen, men det beviser at med innsats man kan kjøre rimelig også over distanse. Outlander PHEV er målt med et utslipp på kun 46 g/ km CO2 etter den nye WLTP protokollen.

Årets grønne SUV i USA 

Under bilutstillingen i Los Angeles nylig ble, Outlander PHEV kåret til Årets grønne SUV i USA av renommerte Green Car Journal. (Se egen pressemelding på: vår presseside)

Mest solgte ladbare hybrid i Canada i år

For første gang i Canada har en ladbar hybrid solgt over 5000 enheter (1. jan.-31.okt. 2018). Det har Mitsubishi Motor Sales of Canada Ltd. (MMSCAN) nettopp offentliggjort. Outlander PHEV er dermed også Canadas mest solgte ladbare hybrid.

I Norge 5 år er Outlander PHEV Norges mest solgte ladbare hybrid 5 år på rad (OFV).

- Kanadenserne ser at Mitsubishi Outlander PHEV er elektrisk. Salget øker for hver måned og særlig i Québec-området. Tidligere eiere kjørte kun bensindrevne SUVer og vanlige personbiler. Outlander har en overkommelig pris, så nå bidrar vi stolt til elektrifisering av bilparken, uttaler Tony Laframboise, konsernsjef i MMSCAN.

22% økning

I Europa fra 1. januar - 31. oktober er det solgt 21.634 Outlander PHEV. Det er 22% opp fra 2017.

Related links

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Relatert innhold

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway