Gå videre til innhold
Mirage/ Space Star
Mirage/ Space Star

Pressemelding -

Fornyelse etter 1 mill solgte enheter

Tokyo, 18. november. Mitsubishi Motors Corporation (MMC) viser i dag fornyede og oppgraderte Space Star/ Mirage 5-dørs kombi og Attrage sedan i Thailand. Begge er kompakte småbiler og selges i flere verdensdeler i ca. 100 ulike land. Visningen foregår ved bilutstillingen Motor Expo i Thailand, hovedproduksjonslandet. Mirage har navnet Space Star i Europa og i noen land i Asia.

Fornyelse etter 1 million produserte enheter

Fornyelsen består av fornyede fronter, det såkalte Dynamic Shield designet er nå gitt alle Mitsubishi sine modeller. Større multi-LED frontlykter og tåkelys nede i hvert hjørne foran, nye lettmetallfelger, nye baklysarrangement og nye eksteriørfarger.

Innvendig er det blant annet fornyelse i setematerialer og mykere materialer i dashbord og begge er kompatible med smarttelefoner via et nytt 7-tommers trykkfølsomt display (Android Auto og Apple CarPlay).

Produksjon av Space Star/ Mirage og Attrage startet i 2013 og det er ved utgangen av september i år produsert imponerende 930.000 enheter ved fabrikken i Laem Chabang i Thailand. Det foregår også produksjon ved fabrikk på Filippinene (KD).

  • -Vi startet salget så fort det var mulig i 2013 i Norge, den gang da ble den introdusert med en startpris på 99.900 kroner. Den første bilen på seks år som kostet under 100.000 kroner ble mulig takket være lav vekt og smart motorisering (1,0 liters bensinmotor med utslipp på under 100 gram/km CO2). Til sammen er det solgt 2319 enheter i Norge. Det er for tidlig å spekulere i en helelektrisk modell, men kommer muligheten står vi klare til å bestille den, forteller produktsjef Vegard Werner hos Mitsubishi-importøren.

Emner

Kategorier


Om MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation er en global bilprodusent med hovedkontor i Tokyo, Japan, som har et konkurransefortrinn med biltypene SUV, plug-in hybrid, elbil og pickup. Siden Mitsubishi-gruppen produserte sin første bil for over hundre år siden har vi demonstrert våre ambisjoner og innovasjoner gjennom nye bilmodeller, og ved å være først ute med nyskapende teknologi. Mitsubishi Motors merkevare appellerer til alle bilkjøpere som ønsker å utfordre det bestående og omfavne endring. I samsvar med denne tankegangen introduserte Mitsubishi Motors sin nye merkevarestrategi i 2017. Slagordet “Drive your Ambition”– fanger opp kombinasjonen av en personlig indre motivasjon og fremtidsrettet holdning, og den uttrykker dermed samspillet mellom merkevaren og dens kunder. Mitsubishi Motors forplikter seg til å investere i innovative og nye teknologier, attraktivt design og produktutvikling for å svare på etterspørselen etter spennende nye bilmodeller til kunder over hele verden. 

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway