Gå videre til innhold
2017 Mitsubishi ASX med Dynamic Shield

Pressemelding -

2017 Mitsubishi ASX med Dynamic Shield

På verdensbasis er det siden introduksjonen i 2010 produsert over 900.000 ASX. I Norge har ASX vært en salgssuksess fra dag 1, og siden 2010 er det solgt 11.500 ASX. Til høsten kommer ASX med «Dynamic Shield»-front.

«Dynamic Shield»-front

«Dynamic Shield» er del av Mitsubishi sin nye designretning og som en myk overgang til neste generasjon Mitsubishi-modeller får ASX «Dynamic Shield»-fronten til høsten. Fronten ble først vist på konseptmodellen Outlander PHEV Concept-S i 2014 og introdusert på Outlander og Outlander PHEV i 2015.

2017 Mitsubishi ASX med Dynamic Shield design

- Vi venter som vanlig økt salg når ASX fornyes, men produktspesifikasjoner og priser på 2017 modell må vi få komme tilbake til når vi er klare for å informere om det, uttaler produktsjef Vegard Werner hos MMC Norge AS.

Related links

Emner

Kategorier


Mitsubishi Motors Co

Mitsubishi har et landsdekkende forhandlernett med 62 salg- og servicebedrifter og 5 serviceverksteder som hver dag står på for skape enda flere fornøyde Mitsubishi bileiere. Selskapet har vært importør av Mitsubishi siden 1975. Kjerneverdiene til Mitsubishi i Norge er kvalitet, value for money, 4WD/fremkommelighet og miljøbevissthet.

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway