Gå videre til innhold
Mitsubishi Ground Tourer Concept
Mitsubishi Ground Tourer Concept

Pressemelding -

MITSUBISHI MOTORS MODELLER PÅ 2016 PARIS MOTOR SHOW

Verdenspremiere for Mitsubishi Ground Tourer Concept

Under årets utgave av Paris Motor Show viser Mitsubishi Motors (MMC) en helt ny konseptbil; MITSUBISHI GT-PHEV Concept, neste generasjons SUV med ladbar hybrid teknologi (PHEV). Drivlinjen er MMCs avanserte 3-motors system med S-AWC firehjulsdrift som sikrer fremkommelighet og lavt utslipp.

Mitsubishi vil i tillegg til GT-PHEV Concept også vise frem eX-Concept. eX-Concept er neste generasjons SUV med helelektrisk drivlinje og 400 km rekkevidde. Også denne er planlagt med S-AWC firehjulstrekk.

Videre viser Mitsubishi denne gangen frem sine 2017-modeller av Outlander og den banebrytende Outlander ladbar hybrid (PHEV). Nyheter utstyrsmessig er ny midtkonsoll, og avanserte sikkerhetssystemer som laserbasert frontkollisjonsassistent som oppdager fotgjengere, dødvinkelvarsler/filskifteassistent, med mer. Outlander PHEV får nå også mulighet til å prioritere elektrisk kjøring med egen bryter, elektrisk kjøring i hastigheter opp til 120 km/t.

MITSUBISHI GT-PHEV CONCEPT
En høykapasitets batteripakke som gir elektrisk rekkevidde på opptil 120 km og en hybrid rekkevidde på opptil 1200 km kan ventes av ytelser. Elektrisk motor foran og bak, samt en bensinmotor som lader batteriet ved behov og som samtidig kan kjøre bilen gir firehjulsdrift med full kontroll over alle fire hjul. Systemet kalles Super All-Wheel Control (S-AWC) og finnes allerede på dagens utgave av Outlander PHEV.

Konseptbilen er også tilknyttet internett med alle de mulighetene det vil bringe i samarbeid med bilens mange sensorer.

Produktlinjen som vises på 2016 Paris Motor Show:

Antall som vises påAntall som vises på
ModellnavnPressedagenePublikumsdageneMerknad
Mitsubishi GT-PHEV Concept11Verdenspremière
Mitsubishi eX-Concept11Utstillingsmodell
Outlander PHEV22Europeiske spesifikasjoner
Outlander12Europeiske spesifikasjoner
ASX12Europeiske spesifikasjoner
Pajero11Europeiske spesifikasjoner
L20012Europeiske spesifikasjoner
i-MiEV1Europeiske spesifikasjoner
Space Star1Europeiske spesifikasjoner
Totalt813

Emner

Kategorier


Mitsubishi Motors Co

Mitsubishi har et landsdekkende forhandlernett med 62 salg- og servicebedrifter og 5 serviceverksteder som hver dag står på for skape enda flere fornøyde Mitsubishi bileiere. Selskapet har vært importør av Mitsubishi siden 1975. Kjerneverdiene til Mitsubishi i Norge er kvalitet, value for money, 4WD/fremkommelighet og miljøbevissthet.

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway