Gå videre til innhold
«COMPACT SUV» VERDENSPREMIERE

Pressemelding -

«COMPACT SUV» VERDENSPREMIERE

Under 2017 Genève Motor Show i begynnelsen av mars vil Mitsubishi Motors (MMC) vise den første av flere nye generasjoner Mitsubishi-modeller. Det er verdenspremiere for den nye «Compact SUV».

Den helt nye kupelignende modellen vil gi MMC en SUV i tillegg til Outlander og ASX og den utvider dermed kundepotensialet ytterligere.

MMCs økte utvalg av SUV-modeller representerer en ny retning for bilmerkets merkevare, og den nye kompakte SUVen er neste trinn på vei til å bli (tilnærmet) en ren SUV leverandør i Europa.

Den nye kompakte SUVen har et tøffere uttrykk enn en konvensjonell kupe, med distinktive skrålinjer, kileformet midtsidelinje, og en klar V-linje bakover fra C-stolpen samt en stilfull bakre støtfangerdel.

Fortsettelse følger …

Emner

Kategorier


Mitsubishi Motors Co

Mitsubishi har et landsdekkende forhandlernett med 62 salg- og servicebedrifter og 5 serviceverksteder som hver dag står på for skape enda flere fornøyde Mitsubishi bileiere. Selskapet har vært importør av Mitsubishi siden 1975. Kjerneverdiene til Mitsubishi i Norge er kvalitet, value for money, 4WD/fremkommelighet og miljøbevissthet.

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway