Gå videre til innhold
5 stjerner i Euro Ncap for Eclipse Cross

Pressemelding -

5 stjerner i Euro Ncap for Eclipse Cross

97% score for beskyttelse av fører og voksne
80% score for fotgjengersikkerhet

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) har offentliggjort at den helt nye Eclipse Cross har fått maks resultat med 5 stjerner i kollisjonstesten gjort av Euro Ncap. Resultatene er glimrende i de fire ulike kategoriene.

Med sikkerhet som en viktig faktor presterer Eclipse Cross meget godt med hele 97% score i beskyttelse av fører og 80% i kategorien fotjengerbeskyttelse. Testen viser også at den nye SUVens frontkollisjonsvarsling med bremseassistanse system (FCM) forhindrer kollisjoner eller begrenser skader i alle hastigheter. Eclipse Cross skåret fullt hus i mange av testene og sikrer maks score med 5 stjerner til sammen.

Kommer til Norge i mars 2018
- De første bilene kommer til Norge i mars og vi gleder oss til å starte forhåndssalget snart. Vi åpner for kontraktsskriving allerede i løpet av november, sier administrerende direktør Rune Gjerstad hos den norske importøren. Forhandlerne har allerede sett den «live» og de gleder seg minst like mye som oss.

Emner


Mitsubishi Motors Co

Mitsubishi har et landsdekkende forhandlernett med 62 salg- og servicebedrifter og 5 serviceverksteder som hver dag står på for skape enda flere fornøyde Mitsubishi bileiere. Selskapet har vært importør av Mitsubishi siden 1975. Kjerneverdiene til Mitsubishi i Norge er kvalitet, value for money, 4WD/fremkommelighet og miljøbevissthet.

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway