Gå videre til innhold
2019-modell Outlander PHEV vises i Genève

Pressemelding -

2019-modell Outlander PHEV vises i Genève

Til Genève Motor Show 2018 i begynnelsen av mars stiller Mitsubishi ut 2019-modellen av den ladbare hybriden Outlander PHEV. Noen fornyelser får den som er verdt å legge merke til.

Noen fornyelser i fronten, litt bredere grill og rektangulære tåkelysinnfatninger, Bi-LED, samt lettmetallfelger i nytt design er kosmetiske endringer. I tillegg blir det endringer innvendig i form av nye stoler og skinnmateriale som løfter opplevd kvalitet til nye høyder.

Økt kapasitet og ytelse
Drivverket, som i dag blant annet består av en 2,0 liters bensinmotor blir byttet med en større på 2,4 liter. Det betyr økte ytelser. Fremdriftsbatteriets kapasitet økes med 15% (til 13,8 kWh), ytelsen med 10%. Ytelsen til generatoren som lader fremdriftsbatteriet øker med 10% og bakre elmotors ytelse økes med 10%

S-AWC (Super-All Wheel Control)
I dag har systemet for firehjulsdrift (S-AWC) to stillinger, NORMAL og 4WD LOCK. Sistnevnte gir mer fremkommelighet. I 2019-modellen kommer det to stillinger til; SPORT MODE og SNOW MODE. I Sport Mode økes responsen og gir føreren en mer direkte kontroll og økt kjøreglede. I Snow Mode optimaliseres veigrep på snø/glatt underlag for å oppnå tryggest mulig kjøring under krevende forhold.

Tidlig ute, lansering høsten 2018
- Vi regner med å komme i gang med prisforhandlinger i løpet av våren og at vi kan publisere priser over sommeren. Per i dag har ikke utstyrsvariantene klare, men regner fortsatt med at det er de best utstyrte variantene som blir valgt også fremover, sier administrerende direktør Rune Gjerstad, hos importøren.

Emner

Kategorier


Mitsubishi Motors Co

Mitsubishi har et landsdekkende forhandlernett med 62 salg- og servicebedrifter og 5 serviceverksteder som hver dag står på for skape enda flere fornøyde Mitsubishi bileiere. Selskapet har vært importør av Mitsubishi siden 1975. Kjerneverdiene til Mitsubishi i Norge er kvalitet, value for money, 4WD/fremkommelighet og miljøbevissthet.

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway