Gå videre til innhold
Mitsubishi Outlander 2017
Mitsubishi Outlander 2017

Pressemelding -

2016 Paris Motor Show – 2017-modell Mitsubishi Outlander

Bare noen få uker før den har ankomster i Norge blir 2017-modell Outlander og Outlander ladbar hybrid (PHEV) vist på bilutstillingen i Paris.

Etter at Outlander fikk en stor fornyelse både utvendig og innvendig i fjor økte salget betydelig. Outlander er Norges nest mest solgte personbil og desidert mest solgte SUV. Outlander som ladbar hybrid er helt unik på markedet og den første ladbare SUV som gir familien ekstra fremkommelighet med 4WD. Et stort 12 kWh batteri gir 54 km ren elektrisk rekkevidde og et forbruk av drivstoff på kun 1,7 l./100 km (NEDC kjøresyklus). Utslippet av CO2 er redusert til 41 g/km på 2017-modellene. Bilen kan lades opp i en vanlig 230V stikkontakt eller den kan hurtiglades. Ved hurtiglading lades batteriet opp til 80% av fullt på ca. en halv time, akkurat så kort tid det tar med en rast ved langkjøring.

Viktige oppgraderinger

EV-prioritetsbryter som sikrer at bensinmotoren ikke starter, sammen med elektrisk håndbrems og automatisk bremseholder er på plass på 2017-modellen.

Mer utstyr inn i hver variant
Andre oppgraderinger for Outlander ladbar hybrid er blindsonevarsler, filskifteassistent, kamera- og laserbasert fotgjengeroppdager, fjernlysassistent, LED tåkelys foran og varsler for krysstrafikk bak bilen. Utsalgsprisene er økt kun kr. 10.000,- i forhold til 2016-modellene, så her er det enda mer for pengene.

Batterigaranti innføres

Mitsubishi Motors garanterer at kapasiteten i fremdriftsbatteriet er 70% eller mer i perioden 8 år eller 160.000 km, alt etter hva som inntreffer først. Går kapasiteten under 70% vil batteriet bli reparert eller erstattet uten kostnad for kunden. Denne garantien gjelder fra og med 2017-modeller.

2017 Outlander med bensin- eller dieselmotor

Outlander med bensin- eller dieselmotor vil som ladbar hybrid tilfredsstille Euro 6 utslippskrav. Her vil utgavene få samme høyere type midtkonsoll og «haifinne-antenne» som ladbar hybrid. Alle dieselvarianter får oppvarmbart ratt og frontvindu. Toppmodellene får i tillegg mer sikkerhetsutstyr, som for eksempel elektrisk parkeringsbrems og automatisk bremseholder, 360-graders kamera, blindsonevarsler og filskifteassistent, fjernlysassistent, kamera- og laserbasert fotgjengeroppdager og varsler for krysstrafikk bak bilen. Veiledende utsalgspris levert Drammen Bilhavn øker med mellom 0 – 8.200 kroner for noen bensinvarianter, mens dieselvarianter fra 14.000 – 25.000 kroner.

Kontakt:

Rune Gjerstad/ Administrerende Direktør – MMC Norge AS +47 2337 6100 / 924 02905 rune.gjerstad@mitsubishi-motors.no

Vegard Werner/ Produktsjef – MMC Norge AS +47 2337 6100 / 928 25259vegard.werner@mitsubishi-motors.no

Emner

Kategorier


Mitsubishi Motors Co

Mitsubishi har et landsdekkende forhandlernett med 62 salg- og servicebedrifter og 5 serviceverksteder som hver dag står på for skape enda flere fornøyde Mitsubishi bileiere. Selskapet har vært importør av Mitsubishi siden 1975. Kjerneverdiene til Mitsubishi i Norge er kvalitet, value for money, 4WD/fremkommelighet og miljøbevissthet.

Kontakter

Christian R. Schmidt

Christian R. Schmidt

Pressekontakt Administrerende direktør PR & kommunikasjon

Velkommen til Mitsubishi Motors Norge!

Mitsubishi i Norge er kjent for sine kjerneverdier kvalitet, 4WD/fremkommelighet, mer for pengene og at vi er miljøbevisste. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser, uansett hvor du er på vei.

Mitsubishi Motors Norge
Østre Aker vei 62
0581 Oslo
Norway